aanmelden

Hebt u de 3 scholen van uw voorkeur gekozen? Meld uw zoon of dochter dan het liefst vóór 1 maart aan. Daarvoor hebt u uw eigen Schoolwijzer controleert online in de gemeentelijke basisadministratie van Nijmegen of u inderdaad diegene bent die u zegt te zijn. Dat gebeurt via een DigiD, uw elektronische identiteitsbewijs. Heeft u nog geen DigiD? Die kunt u aanvragen via de site www.digid.nl. DigiD en het Burgerservicenummer (Schoolwijzer controleert online in de gemeentelijke basisadministratie van Nijmegen wat het woonadres is van uw kind. Dat gebeurt via het Burgerservicenummer (BSN). Woont uw kind (nog) niet in Nijmegen? Dan kunt u zelf een adres invullen. BSN) van uw kind nodig. Invullen van het formulier duurt ongeveer 10 minuten. Lukt het niet via internet? Neem dan CONTACT op met Schoolwijzer.

Wanneer het niet lukt om uw kind via onze website aan te melden kunt u per email een formulier aanvragen. 

stap 1: voorbereiding

Om uw kind aan te melden, heeft u nodig:

Geboren Aanmelden voor Naar school met 4 jaar Schooljaar
2012 januari t/m mei  z.s.m. 2015 januari t/m mei 2015-2016
2012 juni t/m december voor 1 maart 2016 2016 augustus t/m december 2016-2017
2013 januari t/m mei voor 1 maart 2016 2017 januari t/m mei 2016-2017
2013 juni t/m december voor 1 maart 2017 2017 augustus t/m december 2017-2018

 

stap 2: uw kind online aanmelden bij schoolwijzer

Hebt u alle informatie die nodig is om uw kind aan te melden bij Schoolwijzer? Dan kunt u nu uw kind gaan aanmelden bij Schoolwijzer. U ziet eerst een pagina van de gemeente Nijmegen, waarop u zich kunt aanmelden met uw Schoolwijzer controleert online in de gemeentelijke basisadministratie van Nijmegen of u inderdaad diegene bent die u zegt te zijn. Dat gebeurt via een DigiD, uw elektronische identiteitsbewijs. Heeft u nog geen DigiD? Die kunt u aanvragen via de site www.digid.nl. DigiD. Daarna wordt het aanmeldformulier van Schoolwijzer geopend.

start met aanmelden.

een afspraak maken bij schoolwijzer

Lukt het u niet om uw kind via internet aan te melden? Neem dan contact op met Schoolwijzer. De contactgegevens vindt u bij CONTACT.

aanmelding wijzigen of verwijderen?

Alleen de oorspronkelijke aanmelder kan de aanmelding wijzigen. Daarvoor logt u opnieuw. Bij stap 2 Leerlinggegevens krijgt u de melding dat uw kind al is aangemeld. U kunt hier aangeven of u de aanmelding wilt wijzigen of verwijderen. Doorloop het formulier volledig en verzend het opnieuw.